Voksne til omplacering


Aslan - 9 år gammel hankastrat


Believe Mi

Tina Petersen
Nybygade 2
4874 Gedser
Tlf. 2870 0759

flowerpe68@gmail.com


Facebook


Vi har taget den svære beslutning at sælge vores kat Aslan, som vi har haft siden han var en killing. Aslan er en 9 år gammel Hellig Birma, som har fødselsdag den 25. juni. Han er en utrolig sød, kærlig og loyal kat, som elsker at lege. Han er renlig og er vant til at være ude i en lukket have. Han har en rigtig god appetit og spiser både tør- og vådfoder. Han er sund og rask, vaccineret, chippey og kastreret.


Vi sælger ham kun, fordi Aslan og vores hun kat Bella ikke kan sammen længere.


Prisen for Aslan er 1500 kr., som inkluderer hans madskål og legetøj.


Aslan er en fantastisk kat, som fortjener et godt hjem. Jeg håber, at du vil give ham en chance for at blive din nye bedste ven.


Molly - hunkastrat søger nyt hjem


Polarstjernen

Kerstin Geitner
Linkøpingvej 205
4000 Roskilde
Tlf. 6170 5156

kerstin@geitnerjensen.dk

Web

Facebook


Minnie (i daglig tale Molly) er en hunkatpå 1 år og 8 måneder, fra vores opdræt, som har fået et kuld killinger hos fordervært. Hun er blevet steriliseret og leder efter et nyt hjem, hvor der er lidt roligere end hvor hun bor nu. Måske en familie uden eller med lidt større børn, uden andre dyr. Molly knytter sig meget til sine mennesker, men er ikke så glad for de andre katte i huset. Hun bor hos pt. sammen med 3 andre katte/killinger, også fra vores opdræt.


Kontakt Suss på 28 91 35 79 hvis du vil høre mere.